28 oktober 2013

Precis så här


...var det i helgen. Min kamera låg i väskan och blev bortglömd hela helgen. Vilken tur att andra har tagit bilder och berättat hur det var. Läs här och här. Där finns bra sammanfattning av helgen. Lite regnbågsgarn från Tant Kofta och ullbrodergarn från Canvas fick följa med hem.

24 oktober 2013

Margareta


Jag och Margareta åker till Älvsjö och Syfestival i morgon. Beskrivning till vantarna finns att köpa på Ravelry från och med idag.


21 oktober 2013

Syfestivalen närmar sig


Helgen som kommer är det Syfestival i Stockholm. Jag kommer att visa hur man gör flätuppläggning från Kihnu tillsammans med Garngalleriet.

 

 
Jag kommer också att finnas då och då vid Stickas bord. Där kan man prova på mönster med lyfta maskor, förkortade varv och patentstickning med två färger. Eller bara sitta ner och prata och sticka. Välkomna!
Tips: Söndagen brukar det var väldigt mycket lugnare än fredagen och lördagen. Sent fredag och lördag eftermiddag är det också lite mindre med folk.

18 oktober 2013

Öland


Det bidde en provlapp med mönster från Öland.


Kanske inte blir något mer.

13 oktober 2013

Lördagsgodis


Igår, lördag, fick jag en låda med underbara garner från VirtualYarns. En hel låda full med alla färger, 35, som finns av garnet. Samma garn som koftan Maud stickade av. Nu gäller det att planera och fundera.

11 oktober 2013

Tumkilar, igen


I morgon, lördag, är det dags för workshop hos Garngalleriet. Då stickas det tumkilar och pratas vantar. Läs mer här.

8 oktober 2013

Maud och jag


Det är alltid trevligt med något nytt till hösten och vintern, Maud och jag kommer nog att trivas ihop. Nu tar jag fram nåt gammalt UFO eller hittar på något nytt.

5 oktober 2013

Maud är nyklippt


Nu är bålen uppklippt. Ärmarna är inte klara men på god väg. Framkanter ska också till.