30 november 2013

I morgon smäller det.


I morgon är det dags för det stora fyrverkeriet nere på stan här i Uppsala. Hos mig startar årets adventsstickning. Något att okänt att sticka på i väntan på tomten. Klicka på blden till höger och läs mer.

29 november 2013

Jag stickar - ibland


Jag har bakat pepparkakor med ulltema: vantar, får och kaniner. Stickar lite ibland, det har varit mycket annat den senaste tiden. Påbörjad kofta, Elizabeth Woodville från nya Tudor Roses.

23 november 2013

Intensivt

 

Provstickning pågår. Det har varit en intensiv period med många kurser och annat. Flera projekt är på gång men kan av olika skäl inte läggas ut på bild.


Jag har fått en Sunshine Award härifrån. Jag skickar den till alla som vill ha. 10 saker om mig kanske kommer, men inte just nu.

Jag skickar en Sunshine Award till Carina för hennes fantastiskt trevliga kommentar. Tack!

16 november 2013

Broderi, brodera, broderalla


Kursen i yllebroderi fortsätter idag. Påsöm från Dala-Floda.


Ylleapplikationer i olika former.

13 november 2013

Frostiga vantar


Färdiga vantar är på väg till Sparreholm. Vill ni sticka vantarna får ni höra av er till Båvens spinnhus. Där finns garn och beskrivning.

11 november 2013

Garn, garn och GARN


Helgen gick i Stickas tecken. Lokalombudsträff i Säter med mycket prat och stickning. Garnet på bilden kommer från Båvens Spinnhus i Sparreholm, Sörmland. Det grå är en blandning av pälsull och finull och det vita är finull. Jag har stickat ett par vantar av det grå som kommer att finnas att köpa garn och beskrivning till hos detta lilla spinneri. Garnet är MYCKET trevligt att sticka med.

8 november 2013

Nya vantar


Det blev mycket jobb den här veckan. Hann avsluta ett par nya vantar. Garn och mönster finns hos Knit&Purl i Göteborg. Vantarna är inspirerade av butikens fantastiska jugendsoffa.

1 november 2013

Stickning hela natten


I kväll och i natt blir det stickning på TV. NRK visar stickning och åter stickning. Jag är redo med ny mugg från Åhléns och en stickning. Vantarna på bilden är klara så jag tar fram något annat att sticka på. Ha en bra kväll och helg.