12 oktober 2009

Rapport

Det finns mycket att titta på och att köpa på Syfestivalen. Kön till bankomaten var lång eftersom alla inte tar kort utan vill ha kontanter. Vis av den erfarenheten så hade jag fixat det innan.

Inköp: inte så mycket garn (vi har en bra garnaffär i stan), brunt merino, Evilla i två olika färger, lite glittrigt discogarn och ett nystan tunt spetsgarn 800 m/50 g. Korta, 10 cm, strumpstickor till små projekt. Böcker: Estnisk spetsstickning, Haapsalu sall och en japansk bok.
Väntar på några böcker till min utmaning. Fortsätter med lite teknikövning tills jag har bestämt mig. Dessutom ska jag gå på stickkurs nästa helg med Britt-Marie Christoffersson. Då kanske jag får fler uppslag till Pop&Lock.

4 kommentarer:

maria e sa...

Har du tänkt att sticka någon sjal av spetsgarnet eller några "smårutor" i SYTYCK projektet?
Evilla garnet ser gott ut. Vill också ha... och boken och stickorna... (suck)

Sunna sa...

Om jag någon gång kommer iväg på dessa mässor får jag nog börja spara redan nu, har läst om massor av fynd ikväll. Ikväll ska jag se om jag kan få ihop hälen på toffel vi sticka. det har stått stilla ett tag, må gott

teresa sa...

Kul med japanska böcker. Och kurs med BMC - gick en kurs med henne för 2 år sedan o det var underbart inspirerande! Ha det så kul!

Jenny sa...

Jag är så imponerad över alla dina projekt, du är oerhört duktig. Såg du köpt Haapsalu sall boken, hur är den? Jag är lite i valet och kvalet om jag ska ha den eller inte.