21 januari 2010

Vantar väntar

Mitt berg av nya vantar växer. Fem par är helt klara och fyra udda vantar väntar på sin nästa. Vad det blir med vantarna i slutänden återstår att se.

Mellan vantvarven virkar jag vidare på min hjärtevärmare. Nu är varven lite kortare, knappt 700 maskor. Mitt mål är att virka minst ett mönstervarv om dagen. Just nu ligger jag på plus. De varv där man ska byta färg ofta tar fruktansvärt lång tid fortfarande trots att jag har minskat mer än 100 maskor.

Hos UlligaGulligaSaker finns en Virkalong. Förra veckan blev det en Snöflinga. Fler figurer har utlovats under året som kommer.

10 kommentarer:

Annika sa...

Vilken härlig vanthög du har....:) sitter o väntar på att få åka o få mitt nya jobbschema så just nu finns ingen ork o lust till pyssel tyvärr... hade planerat massor inför semestern men nu blir det mest funderingar o tankar kring allt nytt som kommer att hända.... heja på i virkningen...:) varven blir ju som sagt kortare..:) Kram Annika

Anonym sa...

Wow! Du är helt makalös på att göra vackra saker! Och vilket tålamod därtill! Imponerad! Kram Sofia

Asplund sa...

Underbara vantar - och nu fick jag lust att testa att virka med flera färger också!

Efwa - Medea sa...

Wow vilken vanthög. Otroligt vackra. Vad är det för vante som ligger längst till höger? Den som är röd-vit och med blåtonad kant?

Efwa - Medea sa...

Jag hittade det själv när jag valde etiketten vantar. De är jättefina!

Sunna sa...

Hade jag såna vantar skulle jag rama in dem och hänga dom som tavla i hallen, så kul med årtalet på.

EvaL8 sa...

Till Sunna: min svärmor har hängt upp ett par broderade vantar på väggen, men nu har hon börjat använda dom efter en massa år.

Anta sa...

Vilka underbara vantar du har gjort.

Sju sorters garn sa...

Vilket jobb med hjärtevärmaren, ska bli kul att se det färdiga resultatet sen.

Stick-kine sa...

Du har något att hämta på min blogg! Du behöver inte skicka den vidare om du inte vill - ta den bara till dig och var stolt över din blogg! Kram