3 januari 2010

Nytt stickår

Det nya stickåret har startat med ett par vantar. När man inte behöver fixa någon mat eller annat livsnödvändigt blir det mycket sticktid. Under några dagar hos svärföräldrarna hann jag sticka klart dessa vantar och börja på ett nytt par. En sjal, Eliina, blev också färdig, det kommer bild på den när den är uppspänd och inte ser ut som en mörkgrå disktrasa.

Många har summerat stickåret 2009, det gör inte jag, utan nu väntar nya förhoppningsvis roliga projekt. Under SYTYCK-utmaningen dök det upp flera idéer som har fått vänta. Tack för alla röster på min kofta och tillhörande kommentarer och Grattis till Knit-a-little som vann.

9 kommentarer:

Knit A Little sa...

Tack så jättemycket!
Din kofta är helt fantastisk!

Elins Strikkeri sa...

Nydelige votter du har laga:))

Sunna sa...

Det är ju underbart, vilket konstverk du gör, lika avvis som vanligt. förresten jag har planer på symässa i Älvsjö. Hittar jag dig där?

Annika sa...

Det var snygga vantar det!!! hoppas din jul o nyårshelg har varit bra..... ser ju att du stickat så då måste den varit det...:) här är det rejält kallt o jag sitter o klurar på vad jag ska ta för händerna..... ett par vantar har det blivit här med så nu vill man göra nåt annat..... så det blir till att dyka in i lagret....:) önskar dig god fortsättning o ett år fyllt av garn i regnbågens alla färger... Kram Annika

Carina sa...

Vilka vackra vantar du gjort. Jag gjorde ett par liknande för en hel del år sedan men var inte alls nöjd med mitt arbete. Dina gjorde mig riktigt sugen att pröva igen.

God fortsättning på 2010!

Stick-kine sa...

Jättefina!

Blenda sa...

Vilka jättefina vantar, jag måste nog ta tag och lära mig det där... Hälsar Blenda

Johanne Ländin sa...

Svensk selbu när det är som bäst!

Elanit sa...

Hej!

Jag kan säga att dominostickning inte varit något som imponerat på mig tidigare... men din grå kofta är ju bara så otroligt vacker!
Jag får nog tänka om och kanske lära mig den tekniken! Dessutom har du ju åstadkommit ett par mycket vackra vantar i jul!

God fortsättning!