16 januari 2011

25 cm

Hur kan man ha sån tur att när sista maskan är avmaskad återstår det bara 25 cm av bottenfärgen. Nästan samma tur med mönsterfärgen, fick ta lite rester till ytterkanten. Vikt 310 g. Garn: Kauni, blå-svart-lila och Evilla (tror jag, inköpt på någon mässa) till mönster. Idag regnar det, jag tänker sitta inne och titta på vinterstudion, utmärkt att sticka till. Hittar väl något i korgarna att fortsätta på eller så börjar jag på något nytt.

Regnet gav några prickar till bilden. Det är ju enklast att ta bilder utomhus på stora projekt, dessutom blir färgerna bäst ute.

14 kommentarer:

Sussry sa...

Oj så vacker!

Fiff sa...

Wow! Ljuvlig!

Alexandra sa...

Vacker så man smälter av att titta på den!

Maritas Maskor sa...

Gud så snygg!! Helt otroliga färger!
Du gör så fantastiska saker och jag blir alltid så sugen på att prova också. Du får det så effektfullt med färgerna!

Emma sa...

Oj oj oj... Makalöst vacker!

Paradiset Kaos sa...

Jättefin!

ylva sa...

Mmm jättefin!Jag gillar dina blommor.

Sunna sa...

det är inte tur, det är ett proffs som räknat ut det

Kristina H sa...

Jättefin, gillar!

Pysselfarmor sa...

Voine voine - himlars så snygg!

Lone sa...

Flot flot sjal, hvor har du købt mønstret til dette sjal. Du har også strikket et med blomster i rød orange og gul.Det er også rigtig flot.
Kh Lone Salvesen Danmark

EvaL8 sa...

Till Lone och alla andra: Ett stort tack för alla kommentarer. Mönstret är mitt eget och finns INTE att köpa, inte än men kanske såsmåningom.

teresa sa...

Det kallar jag tur!! Otroligt vacker.
Förresten, en fråga; om man ritar egna vantmönster, var hittar man då det rätta rutmönstret, finns det typ i ngt program??

teresa sa...

Tack för tipset om mönsterritning. Jag har just fått en ny dator o ska se om jag kanske klarar att rita jag också i Excel... Annars återkommer jag. Tack snälla o trevlig helg!