13 september 2009

Vad är ett UFO?

Medan jag stickade på min kofta började jag fundera: Vad är ett UFO ( UnFinishedObject, ofärdigt objekt)? Hur definieras ett UFO? Hur länge ska det ha legat i stickkorgen? Är alla påbörjade stickningar UFO:n? Det kanske inte är nödvändigt att veta men ett UFO påbörjades nog för ett tag sedan och blev liggande medan man började på något annat som verkade mycket roligare tycker jag. Vad tycker ni andra som ser UFO:n ligga och dra sig bland nystan och stickor? Mina UFO:n är i alla fall lite äldre projekt som borde göras klara, annars är det väl dags att riva upp dom. Nu fortsätter jag att sticka på koftan (fast den är inte till mig).

Blå kofta Harvest, bara lite kvar......

Vit tröja, Turid av Elsebeth Lavold, har varit utan halskant i några år....varför vet jag inte.

3 kommentarer:

Sunna sa...

Ett ufo för mig är bara möjligheter och inspiration. jag vill ha många projekt liggande. Det roar mig att byta så de blir inte liggande så förskräckligt länge, skulle det dra ut på tiden repar jag upp, utan nåd

maria e sa...

Ett UFO, är en stickning som har hamnat i garnpåsen i garderoben, "och var har jag lagt mönstret?".
Ett pågående arbete, är väl alla som ligger på vardagsrumsbordet och i stickkorgen brevid, alltså pågående i olika grad allt efter tycke och smak för berikande stickvariation.
Eller...

teresa sa...

Ett Ufo måste väl vara en stickning/virkning som man undrar hur den eg. hamnade i ens garnkorg. Man tittar o tänker "why"??
Jag har MÅNGA ufon...
Lycka till med dina!