2 januari 2013

Resumé

2012
 
Mängder av invirkade måttband. Min snyggaste socka. Bästa stickupplevelsen i Syninge (glömde Danmarksresan med Sticka. Den var lika bra!). Virkad reflexstjärna. 


Kofta Sånga Brokadblomma från årets bok, Maskor och Medeltid. Massor av stickade vantar. En och annan bukett med lövrosor. Resa med familjen till Frankrike.

11 kommentarer:

Selda sa...

Så fantastiskt fina saker du har gjort! Jättekul att se. Sockorna är underbara. Ha ett gott nytt stickår!

Lobben sa...

så mycket fina saker du gjort. Har precis hittat hit till dig och läger gärna till dig i min blogglista.
Gott Nytt År!

Karin sa...

Vad du har stickat superfina saker, den där koftan är ju bara så himla snygg så man kan svimma :) ha ett bra gott nytt garnår, Karin

Wivianne Ericsson sa...

Jättefint som alltid

heidi sa...

Vilket fantastiskt stick- och virkår! du har verkligen varit flitig med att producera vackra saker!

Anonym sa...

Tack för fin läsning! Jag halkade in av en slump. Jag håller på med Sångakoftan, men med vit botten, marina mönster och blågrå kant. Jätteroligt. Jag undrar lite över hur du hanterade den när stickandet var klart? Blötte du och centrifugerade? Jag blir nervös över att "skada" den... Tips?

Hälsningar Elin

EvaL8 sa...

Jag har ändrat lite i mönstret och stickat isydd ärm i stället för den raka. Koftan är tvättad innan ärmarna syddes i. Väl urkramad eftersom jag inte har någon möjlighet att centrifugera. Men det går säkert bra att centrifugera.

Anonym sa...

Tack! Jag klurade lite på det... Men stickade du den ändå top down? Det känns lite som att "rankan" försvinner i vecken när ärmen är rak. Såg att du också är Uppsaling i skolsvängen. Roligt att ha en medsyster!

EvaL8 sa...

Ärmen är stickad nerifrån. Jag tycker det är lättare att ha koll på ärmkullens form då.

pia sa...

Är det så att ett av de där vakra måttbanden är till salu*?

EvaL8 sa...

Just nu har jag inga måttband. Alla är sålda eller har getts bort. Måttbanden kan bara köpas hos Yll&Tyll eller när man träffar mig.