4 juni 2011

Kolla här: Stickning i TV!

Tittade alldeles nyss på TV, Norsk attraktion. Programmet handlar om mindre kända norska sevärdheter. Dagens program började med ett inslag om Selbuvotter! Jättekul! Jag fick hela familjen att titta på inslaget! Här kan ni se det (på norska) om ni inte vill titta på reprisen kl 04.00 natten mot onsdag (med svensk text). Kolla in hur de håller garnet. Jag hade ingen bild på en Selbuvante så min egen variant får duga. Tipset kom härifrån.

4 kommentarer:

Ulla sa...

Där gick det undan.Tack för länken.

Otaliga projekt sa...

Jag skulle sett det igår kväll, jag höll mig vaken till precis innan det började men vad som hände sen vet jag inte för när jag tittade upp igen var där ett helt annat program. Heja web-tv. Tack för länken.
Sarah

Sunna sa...

man blir ju överlycklig för lite sticktid i tv

Carina sa...

Tack för filminslaget. Det var jättekul att se kvinnorna sticka och vilken hastighet. Jag blev väldigt impad. Det var väl inget konstigt med hur dom höll garnet, eller? Dom kastade ju bara över garnet och det är ju ett vanligt sätt. Men egentligen såg det ut som dom höll som man gör vid tvåändsstickning. Och det gör mig lite förvånad. Själv, innan jag lärde mig binge, brukar alltid slänga över mönsterfärgen och ha bottenfärgen på vänsterhanden.