3 oktober 2010

Jag finns på en blogg från USA

Jag har hamnat på en amerikansk blogg om flerfärgsvirkning. Känner mig väldigt hedrad. Här kan ni läsa om min virkning. Bilden på mig togs när det var som varmast i somras. Puh vad det var svettigt med yllesjal då.

Jag har börjat på Eala Bhan. Är lite osäker på om mitt garn räcker. Men om jag stickar fort räcker det nog...
Veckans UFO är klart. Mina bulgariska sockor med rosor stickades nästan klart på stickcafé här igår. Jag satt bredvid Maria, här kan du se hennes bilder. När jag kom hem återstod bara hälen som gjordes klar under kvällen. Det var inte helt enkelt att sticka rosorna men det gick.

I Stockoholm införskaffades denna vantbok. Massor av vantar att sticka och inspireras av. Här och här kan du läsa mer om boken.

4 kommentarer:

Marias garnhändelser sa...

Trevligt att träffas igår! och kul med inlägget på den amerikanska bloggen, du är väl värd det!
Kram
Maria

Sunna sa...

Vilket fint repoprtage, nu kan jag skryta med att jag känner en världsstjärna som är känd over there, boken ser underbar ut, tyvärr ganska dyr men den gjorde mig nyfiken

emmys stickning sa...

Vilka fina strumpor!!! Hade nog inte haft tålamod att sticka dem. Men de blev verkligen superfina!!!

marit sa...

Jeg har jo forstått at du lager mye forskjellig, men den bloggentry'en fra USA var flott! Så mye fint du hadde laget!Jeg har alltid heklet, men har ikke tenkt over at en også kan lage sånne mønster som du hadde. Det ble helst hvite brikker...
Jeg syns sokkene dine her også var aldeles nydelige, og håper du har nok garn til jakken- utrolig flott!