15 oktober 2010

Bättre storlek

Nu har jag ritat om mönstret på den för stora vanten i danskt pälsullgarn. Nu är storleken mycket bättre. Hur vanten ser ut på ovansidan får ni inte se. Vantarna ska vara färdiga med mönster till Syfestivalen och kommer att finnas där hos en av försäljarna. Hos vem och hur de ser ut kommer längre fram.

Häromdagen var det ett otroligt vacker solljus på domkyrkan. Då hade jag inte kameran med, men dagen efter sken solen också fast inte lika intensivt.
Sonen har varit i Frankrike en vecka, i en mindre ort utanför Lyon ca 60 mil från Paris. Han har bott i familj under veckan och gått några dagar i skolan där. Hela hans klass var där och nästa år kommer en fransman hit till oss en vecka. Helgen fick alla vara med sin värdfamilj. Vad gjorde du då? Svar: Jag åkte till Paris. Hur då, det är ju 60 mil? Flög ni? Nej, jag åkte tåg.
Pappan i familjen jobbar på snabbtåget och min son fick åka med familjen i 300 km/timme på 2 timmar till Paris. Självklart fick han åka upp i Eiffeltornet. Hur ska vi nu kunna matcha det när hans franska kompis kommer till oss? Domkyrkans torn får man inte längre gå upp i!
Några svar: Kattvantens mönster är mitt eget och kommer att finnas såsmåningom. Jag meddelar när och var.
Bakgrundsbilden finns hos Blogger under design.

2 kommentarer:

Sunna sa...

Och gissa vad!!! jag ska på mässan Tjoho

Clarkjakson sa...

Beautiful Bags
Matki Showers