19 november 2010

Rensa-i-röran UFO

Denna kofta avslutas men rivs inte upp. Kan kanske användas som exempel i något sticksammanhang i framtiden. Om garnet behövs till något annat rivs den upp. Koftan startade i somras men nu gillar jag den inte.

I veckans UFO ingår rensa-i-röran. Nu ska alla projekt med lika tema hamna i samma korg. Vantar, sjalar, sockor, koftor och sybehör/redskap har hittills fått en egen korg. Många korgar blir det. Sorteringen fortsätter. Den här påbörjade ärmen från i våras har jag rivit upp.

4 kommentarer:

Sunna sa...

Hur kan man bara sluta gilla en så vacker skapelse

LadyNight sa...

Jag undrar samma som förra personen som kommenterade! :p Tycker det ser så väldigt vackert ut med mönstret och färgblandningen...önskar att jag kunde få till något sådant. Men har inte lärt mig än att hantera så många trådar samtidigt.

Så himla fint. Varför inte göra en väska med foder av den? Skulle säkert blir finemang. Så slipper du riva upp allt arbete :)

/LadyNight
http://pysselstund.blogspot.com

ylva sa...

Vad duktig du är som "städar" upp bland alla dina UFO. Mina har en tendens att hamna i en påse längst ned i korgen/lådan/garderoben/under sängen osv. osv. osv.

Jag får nog tag mig ett tag i kragen :-)

rjsolution sa...

Thanks for your great posting! I certainly enjoyed reading it, you would be a great author.
push up bra
partytent
push up bh
trägerloser bh
rückenfreie bh
push up bh
container verhuur
container huren
puin afvoeren
bouwafval container
bedrijfsafval
Soutien gorge sans bretelles

Rizwan Ali