21 oktober 2012

Ingen måttbandsmåtta


Efter en massa korttrassel på morgonen: inga pengar från bankomaten, kortautomaten på tåget ville inte ha min biljett och glömt besökarkort till Syfestivalen blev dagen ändå trevlig. Deltagarna flockades runt Stickas bord där vi virkade in måttband. Ett bra upplägg är förutsättningen för en lyckad helg (fredagen och söndagens startworkshop var så klart uppläggningar). Många afrikanska blommor virkades och för er som inte fick chansen kan ni läsa här hur man gör.

 
En av söndagen deltagare in action. (Jag har fått löfte att lägga ut bilden). Kul att så många kom till vårt bord. Syfestivalen är ett myller av besökare fredag och lördag. Om man vill ha lite lugnare och inte så mycket folk, kom på söndagen. Varor att handla finns det gott om och man slipper vassa armbågar och stress. 

5 kommentarer:

Angeli sa...

Jättefina och en sån bra idé att virka in måttbanden. Tack för beskrivningen, jag ska pröva.

skapa och inreda sa...

Vilken rolig och bra idé att virka in måttband! En perfekt liten gåva att ge till några man tycker om :)
Ha en bra dag. Tack för att du delar med dig.
Annika

Sunna sa...

de är superfina, vi ska ha en stickhelg här hemma och vi kommer försöka göra likadana, köpte en massa måttband på clas ohlsson. ska bara provvirka några blommor först, hoppas mässan var bra, kändes lite konstigt att inte vara där

EvaL8 sa...

Lycka till med måttbanden. Du hade säkert en toppenhelg där du var. ♥

Sanna sa...

Åhh vilka fina! Såna måste jag också testa att göra i framtiden.. =)

Ha en fortsatt fin helg!
Kraaaaam
Sanna