8 september 2011

Mina mössor


Nu finns mina mössor hos Yll&Tyll. Beskrivning och garn kan beställas därifrån. Jag har lånat bilden från deras blogg, där, och på hemsidan finns det fler bilder. Hann inte ta en egen bild innan mössarna hamnade där. Det är inga ugglor på dessa mössor. Vill ni ha ugglor får ni lägga till det själva.

3 kommentarer:

Sunna sa...

toppenfina, måste vara härligt att få sina alster skyltade så

Eva Hudin sa...

Lite avis är jag :-) Allt du gör blir så förbaskat snyggt och välgjort. Men kan du ska ska väl jag också, tänker jag och skärper till mig. Så inte är jag avis inte!
Usch ja, jag är nog en sådan där vilde på cykeln kan jag tänka. Men när hundarna springer bredvid är jag mycket försiktig i trafiken. Igår höll jag på att köra bilen in i en jätttestor lastbil som bara kom farande... Kors i taket, så rädd jag blev, fick stanna bilen och andas. Då kommer lastbils-chauffören springande. När han fick se mitt ansikte trodde jag han skulle tuppa av. Han kom körande i hög hastighet men han skulle lämnat företräde. Det slutade i alla fall med att vi kramade om varann och önskade trevlig helg. Och trevlig helg önskar jag dig också!

annicka sa...

Verkligen fina mössor! Kul att mönstret finns att köpa! Blir allt sugen!