30 september 2013

Vits i Göteborg


Jag har suttit i en garnaffär, Knit&Purl två dagar och haft jättetrevligt. Det stickades vantar. Ok det blev kanske mest början till vantar. Bilden ovan är en stickad vits från Estland: Varv 1: 1 m röd, 1 m vit. Varv 2: stickas avigt med båda garnerna på arbetes rätsida, röd på vit och vit på röd, garnerna snos alltid under varann vid färgbyte.


Bakom oss hade vi garner i alla de färger. Tack allihopa för en fantastisk helg.

5 kommentarer:

Susanne sa...

Tack för en fantastisk kurs. Det var mycket teknik och allt fastnade inte på en gång. Men jag är överlycklig då jag för första gången har åstadkommit en halvvante som jag nu bara skall fösta trådarna på :)

Unknown sa...

Åååh, jag är så ledsen att jag missade den här gången. Glad att jag fick vara med några minuter på videolänk :) Det var många fina projekt som hade påbörjats.

Anonym sa...

Tack för en mycket bra kurs! Trevlig miljö,gofika,mycket att lära o inspireras av!Bra initiativ av Susanne att bjuda in dej Eva Lotta till Västkusten. Nu kan vi möta hösten i vantar med tvåfärgade vitsar på. Hälsar Christina i Munkedal

Carina sa...

Jag hann så klart inte med din kurs heller fast jag hade så gärna velat vara med. Du har inga fler västkustbesök planerat?

EvaL8 sa...

Carina: Jag kommer fler gånger. Håll utkik så ser du när det blir.