12 juni 2013

Kommentarer


På senare tid har jag märkt en minskning av kommentarer. Visst är det flera som skriver, ETT STORT TACK för alla vänliga ord. Jag tror att facebook har tagit över en del. Lättare att snabbt skriva en kommentar eller klicka ett gilla. Men på fb försvinner inlägget fort ner i flödet av nya inlägg och att hitta det igen är inte helt enkelt, om man nu vill det. För min egen del så fortsätter jag att skriva här och hoppas att ni som läser gillar även om ni inte skriver något. Bilden ovan exempel på knappar. Collage gjort för Knäppt stickcafé online på fb igår. Den gruppen är den direkta orsaken till att jag gick med i fb. Så även jag hänger där....


....och här! Ha en bra dag!
 
Tillägg: Jag kan se på statistken att många är här och kikar. Mina tankar var mest att fb tar över stor del av mångas aktiviteter på sociala medier. Allt ska gå så snabbt (och enkelt). 


23 kommentarer:

Anonym sa...

Din blog är en av mina absoluta favoriter, fina bilder, underbara mönster och alltid något nytt att lära sig! Jag går ofta in flera gånger om dagen :-) Ha en fin dag!

Marika sa...

Tja, jag kommenterar ju inte ens på Fb, men jag läser allt du skriver!

Skarvtjärns Greta sa...

Vet inte men det här med kommentarer är inte så ofta förekommande. Jag är också mer förtjust i bloggar för det är lättare att gå tillbaks. Din blogg är verkligen en favorit

Anonym sa...

Läser och gillar, men är dålig på att kommentera. Precis som du skriver så är det enklare på fb. Är så imponerad över dina fantastiska arbeten!
/Theresa

Inger sa...

Jag har gjort samma upptäckt, livet liksom har flyttats till facebook.

Anonym sa...

Läser och gillar det du gör men är urdålig på att kommentera tyvärr. Läser bloggar i en rss-läsare och då blir det "längre till kommentarerna" på något sätt.

Cina sa...

Jag är en typisk tyst läsare som nästan aldrig kommenterar. För min del beror det på att jag läser mina bloggar i en rss-läsare på mobilen och då blir det "för krångligt" att klicka sig vidare och skriva något. Det betyder inte att vi inte läser och gillar det du skriver. :)

Eva Hudin sa...

Jag gillar allt du gör och kolar din sida så fort något nytt dyker upp!

Teresa, fd Bohusstickan sa...

Tråkigt att allt ska gå så fort, som du skriver, o just hantverk är ju ngt som ska få ta tid. Fb vet jaginget om eftersom jag undvikit det.
Läser sällan bloggar numera eftersom jag knappt kan sticka längre. Men ibland tittar jag in o din är så inspirerande o du är så fantastiskt hantverksskicklig.
Ha det fint!

Anonym sa...

Jag tycker din blogg är fin. Mönster,färger och knappar helt underbara.
Jag brukar titta in på din blogg men jag har kanske inte kommenterat.
Har ingen egen blogg men går gärna in och hälsar på hos er andra.
Jag stickar och virkar nallar och dockkläder till mina Barnbarn. Det blir också en del annat pyssel om jag hittar något som ser roligt ut.
Jag tycker inte om Facebook. Jag blir jätteglad när jag hittar en vanlig blogg att kommentera på.
Det är ju inte alla bloggar jag kan lämna en kommentar på för jag har inte skaffat något konto.
Jag kommer i fortsättningen att lämna en kommentar när jag tittar in hos dig.
Ha en skön sommardag.
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Hej!
Jag kollar din blogg nästa varje dag men är dålig på att kommentera. Så nu säger jag det: Du gör jättefina saker!
Hälsningar Eva K

miastick sa...

Jag håller med! Och får inte heller alls lika många kommentarer längre- på långa vägar. Och för mig är det som för Cina- min iphone används i betydligt större utsträckning än datorn. Jag sitter sällan vid datorn numera eftersom jag inte använder den i jobbet.
Läser oftast bloggar via bloglovin, så då blir det flera klick och krångel innan jag kan kommentera. Sen måste jag logga in på google och har dessutom bloggen ordverifiering som din har, är det faktiskt jättekrångligt att kommentera via mobil.
Så är det, man får helt enkelt tänka att man bloggar ganska mycket för att det är kul att dokumentera sitt arbete och sina tankar också :)

Anonym sa...

Nu har jag tittat igenom hela din blogg från den stund du startade upp den.
Det är helt otroligt så mycket fint du gjort under dessa år. Nu kommer jag att kolla igenom allt nytt som kommer. Har lagt upp din blogg som bokmärke så jag lätt hittar den.
Ha det så skönt i sommar.
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Jag följer din blogg och läser allt du skriver och ser allt du gör. Fantastiskt fint. Du är både kreativ, händig och en kulturbärare i en och samma person. Jag kommenterar aldrig något på internet och har inte ens ett konto i fb. Men jag gillar att sticka. Tack för din fina blogg. En av de bästa tycker jag. :D

kråkspark sa...

Jag har också märkt samma sak! Och jag har inte fastnat alls för Facebook, gillar inte stilen med de korta och snabba, eller vad jag ska säga.Tycker mycket mera om när man lägger ner tid på att skriva och formulera sig som man ju gör i bloggandet. Jag gillar din blog och ska bättra mig på att kommentera dig och andra.

Majo sa...

Jag läser din blogg regelbundet. Den är alltid intressant och lärorik. En favoritblogg faktiskt! Beroendefram-
kallande. Tack för all inspiration!

Miranne sa...

Hei,
eg les alt du skriv, og kosar meg med flotte foto. Spesielt broderia dine er til inspirasjon og glede. Eg likar ikje den lettvinte forma på facebook - masse uvesentlegheiter og mas der. Blogg er best!

Stickmamma sa...

Jaa, vad finns att tillägga? I denna tid då man skall vara ute på "fejan", twittra och hålla på. Det passar inte mig. Jag har ju valt stickning som livsuppgift just för att det tar sin tid. Du vet att jag läser och gillar - verkligen.
Kramar

Monica sa...

Håller fullständigt med dej när det gäller fb. Jag har börjat att bara kolla igenom där nu men sen är det den här tidsperioden för mej.....jag är kolonist och vistas där ute hela dagarna (nästan) ingen dator och knappt något sticka. Då är det skönt att kolla igenom bloggarna på kvällen men oftast kommenterar jag inte utan bara njuter av allt det vackra och alla de användbara tips som jag får ta del av.

Magganmagi sa...

Jag veeeet! Jag är skitdålig på att kommentera i bloggar. Men du ska veta att jag läser varje gång du lagt upp nya inlägg. Och jag tycker att du skriver så trevligt och framför allt så gör du så himla fina saker! JÄttekul när du visar dina sticken:-)

Miriam sa...

Hej
Jag läser med stor behållning din blogg, men kommenterar nästan aldrig. Dina arbeten är en stor inspirationskälla för mig

Metta sa...

Javisst är det tyvärr som du säger och jag märker att facebook har tagit över en hel del av mina nätaktiviteter under senare tid. Det betyder att det blir längre tid mellan blogginläggen och ibland önskar jag att det fanns en "gilla"-knapp på bloggen i stället för att skriva en kommentar.
Jag är glad att du fortsätter med din blogg, som jag läser och inspireras av alla fina bilder och tips. Ditt inlägg blev en puff för mig att uppdatera min blogg litet oftare och även kommentera andras bloggar.

Anonym sa...

Jag läser allt men har inte kommenterat något. Jag tycker du är fantastiskt inspirerande!