12 februari 2009

Sticka och virka är lätt!


Det enda jag klarar av är att sticka. Hur får man hit klockor, räknare, länkar mm. Kopiera och klista in är rena grekiskan för mig. Det är så lätt säger alla, om man kan, JA! Jag kan säga att det är enkelt att sticka vilket plagg som helst, jag kan och vet hur jag ska göra. Jag tror jag får anmäla mig till en datorkurs eftersom alla runt omkring säger att det är så lätt, men dom kan (utom några) inte sticka, vilket är ju så lätt. Vanten är nålbunden (lite svårare), valkad (lätt) och broderad (lätt).

7 kommentarer:

Lena sa...

Åh så vackra vantar!!! Önskar att jag kunde klara av något sånt! Håller med dej, det är ju så mycket roligare att handarbeta än att sitta och klippa och klistra i datorn. Även om jag är väl halvbra på båda sakerna men jag vet vad jag hellre lägger tiden på!!

ankie sa...

Vad kul att få läsa mer om dina otroliga projekt.Välkommen till bloggvärlden.
Det är svårt med datorer i början. Men ju mer man pillar med dem ju bättre går det. Det är 1 år sen jag startade min blogg o inte förrän nu börjar jag bli nöjd med den.

Snart kommer jag att lägga ut en babykofta jag pilat med. Mönstret är från tidningen jag fick av dig i vårat byte.

Har en utmaning till dig på min sida.

Ha det gott!

Anonym sa...

Jisses vilka fina vantar du har gjort och du måste ha lagt ner massor av tid.

Fina är de i alla fall...

//Lotta

Elin sa...

Väldigt vackra vantar måste jag säga, vilket jobb!

Tvärslå sa...

Jisses amalia vilka supervackra vantar !

med nål och tråd sa...

Wow så vackra vantar!

Liljekonvaljemö sa...

Åh så fantastiskt vackra de är! Jag blir ju alldeles lyrisk av inspiration och önskar verkligen jag kunde nålbinda själv...